Over ons > Geschiedenis

Geschiedenis

Rolleri SPA is in 1987 gestart als familiebedrijf en binnen enkele jaren uitgegroeid tot een belangrijke partner voor iedereen die zich bezighoudt met het buigen van plaatmateriaal in de metaalindustrie.

Door de combinatie van passie, dynamiek, ervaring en innovatief onderzoek zijn wij in staat om het merk Rolleri international verder te ontwikkelen en uit te breiden.

"We zijn eind jaren '80 begonnen met het idee om onze gereedschappen in heel Italië te leveren, maar door de jaren heen hebben we  deze verwachtingen ver overtroffen" vertellen de trotse eigenaren Francesco en Marco Rolleri.

Rolleri SPA, gevestigt in de provincie Piacenza, produceert zowel standard- en speciaal gereedschappen voor kantbanken en ponsmachines. Dankzij de samenwerking met betrouwbare  partners, is Rolleri in staat om een snelle en betrouwbare service te garanderen.

In 2016 is de productiecapaciteit verder toegenomen dankzij de aankoop van een nieuwe vestiging en een verdere uitbreiding van het reeds omvangrijke machinepark.

Rolleri is marktleider in planning, productie en ontwikkeling van kantbankgereedschappen voor de OEM-markt en in aftersales.