Over ons > Trading

Trading

Rolleri Trading is ontstaan uit de professionele ervaring van Rolleri SPA.

Ons bedrijf is klantgericht, dat betekent dat we echte effectieve diensten kunnen bieden die geschikt zijn voor industrieën met een een groeiend scala aan oplossingen geschikt voor de behoeften van onze klanten.

Het doel van Rolleri Trading is om nieuwe producten te introduceren, van accessoires voor monteursateliers en industrieën tot machines voor kleine en grote bewerkingen van onbewerkt materiaal.

Het Rolleri Trading-team kan een hoog technisch expertise niveau garanderen voor elke voorgestelde oplossing, een voortdurende ondersteuning tijdens de keuze van het juiste product en een capillaire aanwezigheid op het hele grondgebied met ons verkoopteam

Onze missie is om producten van hoge kwaliteit voor te stellen, met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, sterke relaties op te bouwen met toonaangevende bedrijven van verschillende markten. Snel en duidelijk antwoorden, innovatieve en effectieve oplossingen en hoge kwaliteit van gecertificeerde producten zijn slechts enkele van de vele functies die Rolleri Trading vertegenwoordigd.

 

www.rolleritrading.com