ROLFILMMEDIA > EASY CLAMPFAST CLAMP1

EASY CLAMP

EASY CLAMP is het meest eenvoudige systeem en wordt beschouwd als een standaard voor de hele R1 wereld. Het bereik van tussenproducten is zeer breed dankzij de verschillende bruikbare hoogte van 100 mm (3,94 ") tot 150 mm (5,90"). 2 de stuwkracht assen zijn voorzien volgende tussenproducten: Z1 7 mm (0,28 ") en Z2 bij 20 mm (0,79"). Voor elke tussenliggende kan men ten minste 2 soorten monteren houders: manual (schroef) en snelle (hendel).
Voor elk van deze standaard beugels is het mogelijk het klem oppervlak gegrond of met polyurethaan inzetstuk voor een nog effectievere vergrendeling van de gefractioneerde sectoren van de stempel. EASY CLAMP kan ook een vaste hoogte met een tolerantie van +/- 0,01 mm of met een regelwig voor goed beheer van de ribben.
Door te werken op een centrale bout, kan men de wig te wijzigen om de werkhoogte van de tussenliggers te verhogen danwel verminderen.

EASY CLAMP

Manueel snelopnamesysteem bovenzijde met klemplaat voorzijde voor R1 gereedschap, lengte 150 mm. Max. capaciteit 1000 kN/m

DOUBLE EASY CLAMP

Manueel snelopnamesysteem bovenzijde met klemplaten voor- en achterzijde voor R1 gereedschap, lengte 150 mm. Max. capaciteit 1000 kN/m