TECH > PROFIELEN

PROFIELEN

Hoe de volgende profielen te gebruiken

In dit gedeelte vindt u voorbeelden van profielen ontwikkeld om de meest complexe kantingen op te realiseren. Elk profiel krijgt een eigen serienummer "F", F1, F2 tot de laatste studies het aantal 100 overstijgen. Door deze nieuwe werkwijze, geeft Rolleri tenminste 5 oplossingen voor elk "F" profiel met verschillende productie methodes en ontbogen plaatmateriaal. Het profiel, het aantal te produceren producten en de kenmerken van de kantbank worden meegenomen: lengte, werkbreedte, slag, perskracht en opname. Aan de hand van deze variabelen wordt de meest geschikte kantstudie gezocht, en evalueren we samen met de klant de beste oplossing voor de Return On Investment.

Elk voorstel omvat een voorbeeld in de vorm van een tekening met de te buigen delen. Voor kortere delen wordt de mogelijkheid om te werken met meerdere posities altijd meegenomen om bewerkingstijden door middel van een enkele set-up van de kantbank te verminderen. Voor langere profielen wordt kanteling geminimaliseerd, altijd met grote inachtname van de veiligheid.

Dankzij deze nieuwe aanpak is het mogelijk om een ​​kantstudie met standaard gereedschap te evalueren, met gemodificeerd standaard gereedschap en met multi-fold speciaalgereedschap of een combinatie van deze 3 mogelijkheden. Voor sommige toepassingen produceert Rolleri testgereedschap met de EDM afdeling of voor een aantal tools door middel van CAD, we sturen het bestand naar de nieuwe 3D-printers om binnen een paar uur een prototype gereed te hebben en meteen met de buigproeven te kunnen beginnen.