Over ons > OVER ONSPATENTEN

OVER ONS

GESCHIEDENIS

Rolleri SPA is in 1987 gestart als familiebedrijf en binnen enkele jaren uitgegroeid tot een belangrijke partner voor iedereen die zich bezighoudt met het buigen van plaatmateriaal in de metaalindustrie.

Door de combinatie van passie, dynamiek, ervaring en innovatief onderzoek zijn wij in staat om het merk Rolleri international verder te ontwikkelen en uit te breiden.

"We zijn eind jaren '80 begonnen met het idee om onze gereedschappen in heel Italië te leveren, maar door de jaren heen hebben we  deze verwachtingen ver overtroffen" vertellen de trotse eigenaren Francesco en Marco Rolleri.

Rolleri SPA, gevestigt in de provincie Piacenza, produceert zowel standard- en speciaal gereedschappen voor kantbanken en ponsmachines. Dankzij de samenwerking met betrouwbare  partners, is Rolleri in staat om een snelle en betrouwbare service te garanderen.

In 2016 is de productiecapaciteit verder toegenomen dankzij de aankoop van een nieuwe vestiging en een verdere uitbreiding van het reeds omvangrijke machinepark.

Rolleri is marktleider in planning, productie en ontwikkeling van kantbankgereedschappen voor de OEM-markt en in aftersales.

 

HET TEAM

UITMUNTENDHEID

Dankzij de samenwerking met betrouwbare partners garandeert Rolleri een snelle service in heel Europa en in de wereld. De reorganisatie van de  verkoopstructuur in 2012 zorgde voor een aanzienlijke uitbreiding van de  aanwezigheid van Rolleri-producten en die groei werd doorgezet in elke afzonderlijke markt.

Wat is topkwaliteit voor Rolleri? Daar is geen eenduidig en eenvoudig antwoord op te geven, maar het bedrijf, elke productieafdeling en elke medewerker streeft ernaar om zijn taak optimaal te vervullen.

Als u de logistieke afdeling vraagt, dan is uitmuntendheid een optimale organisatie van inkomende en uitgaande materialen en de beste levering aan de klanten.

Technische afdelingen en R&D zouden antwoorden dat uitmuntendheid is, het creëren van een project op maat voor elke klant en hen hierdoor helpen bij hun keuzes en ontwikkelingen.

Voor onze verkoopafdeling is uitmuntenheid  om iedere  klant vanaf het eerste tot het laatste contact naar   volledige tevredenheid te blijven volgen.

Ons productie- en magazijnteam zet zich elke dag in om onze gereedschappen met de grootst mogelijke zorg te produceren en te verzenden.

Voor Rolleri is Uitmuntendheid ons team, mogelijk gemaakt door mensen die elke dag hun best doen. Een team dat niet alleen wordt samengesteld door mensen die in het bedrijf werken, maar ook door alle mensen die hen dagelijks ondersteunen.

PRODUCTIE  

Rolleri SPA is al 20 jaar toonaangevend in de productie van kantgereedschappen. Om de beste levertijden voor onze klanten, over de hele wereld, te behalen, is in 2017 onze productieaanzienlijk uitgebreid met een extra hal en nieuwe machines. Uitbreidingen voor de productie van ponsen en matrijzen, en de verkoop van laserbenodigdheden.

Wat gaf het bedrijf het vertrouwen om in deze nieuwe markten te investeren?

Laten we even stilstaan ​​bij het sleutelwoord wat alles zegt over Rolleri SPA: Service. Service welke  ons team levert door technische adviezen, ondersteuning en trainingscursussen. Dat is het beleid van Rolleri, om niet alleen uitstekende producten te leveren, maar iedere medewerker een complete service te laten aanbieden, daardoor krijgt  u snelle en betrouwbare antwoorden.

Rolleri heeft hetzelfde transparante prijsbeleid voor ponsgereedschappen aangenomen, en vermeld de prijzen in de productencatalogus en op onze website. Voor dit nieuwe productassortiment is deze strategie gekozen, om aan elke behoefte te voldoen. Er wordt de mogelijkheid geboden om te kiezen tussen drie verschillende kwaliteitsniveaus voor elk product. Te beginnen met een goede en betrouwbare kwaliteit van de basismaterialen en coatings, voor een hoge performance.

De wetenschap en kennis van een markt, waarin grote internationale bedrijven, die een groot assortiment producten aanbieden, leidend zijn zorgde ervoor dat Rolleri deze markt op een verschillende manier benadert dan bij kantbankgereedschappen, namelijk aanvullend.

De uitdaging is om ook in deze nieuwe markt leider te worden. Een ambitieus doel, maar geschikt voor een bedrijf dat gevormd is door mensen die geloven in wat ze doen, mensen diehard werken om te groeien en successen willen behalen. De moeilijkheid van deze uitdaging wordt aangegaan met de grote motivatie van alle Rolleri medewerkers, zonder te vergeten dat de enige manier om de onvermijdelijke momenten van tegenslag te overwinnen, onze moed en passie is voor wat we doen.