EASY CLAMPMEDIA > FAST CLAMP1FAST CLAMP3

FAST CLAMP1

FAST CLAMP1 vertegenwoordigt de synthese tussen traditionele schroef-systemen en de meest voorkomende hefboomsystemen. Met deze oplossing hebben we een beugel gebouwd in een meer resistent materiaal met het toepassen van een warmtebehandeling, dat het materiaal een grotere hardheid en een antioxidant geeft.
Het klemprincipe is gebaseerd op het concept van de hefboom met behulp van een centrale pen.

De bijzonderheid van FAST CLAMP1 is dat de pen altijd aanpasbar is. Dit geeft voortdurende controle van de klemkracht ook aan de ponsen die al enigszins slijtage vertonen. FAST CLAMP1 wordt gemonteerd op alle standaard intermediates en dankzij een geharde versterkte plaat, krast de centrale pen niet op het tussenlichaam, wat wel bij de traditionele systemen kan voorkomen. De standaard hefboom is voorzien van een verwijderbare verlenging voor nog eenvoudiger klemmen. Dezelfde verlenging kan worden gebruikt voor de FAST CLAMP 1 met de korste LC lever die zijdelings obstructie elimineert en het buigen van box profielen vergemakkelijkt. Door het inbrengen van de ROL1 presser op R1 ponsen, geschiedt het inbrengen en vrijgeven van het werktuig verticaal met zelf-uitlijning.

FAST CLAMP1

Manueel snelopnamesysteem bovenzijde met klemplaat voorzijde voor R1 gereedschap, lengte 150 mm. Max. capaciteit 1000 kN/m.

DOUBLE FAST CLAMP1

Manueel snelopnamesysteem bovenzijde met klemplaten voor- en achterzijde voor R1 gereedschap, lengte 150 mm. Max. capaciteit 1000 kN/m.