FAST CLAMP1MEDIA > FAST CLAMP3UNIVERSAL EASY CLAMP

FAST CLAMP3

FAST CLAMP3 vertegenwoordigt de synthese tussen traditionele schroef-systemen en de meest voorkomende hefboomsystemen. Met deze oplossing hebben we een beugel gebouwd in een meer resistent materiaal met het toepassen van een warmtebehandeling die de oppervlakken grotere hardheid en anti-oxidant geeft.
Het klemprincipe is gebaseerd op het concept van de hefboom met behulp van een centrale pen. De bijzonderheid van FAST CLAMP3 is dat de pen altijd aanpasbaar is. Daardoor hebben we voortdurende controle van de klemkracht ook aan de ponsen die al enigszins slijtage vertonen. FAST CLAMP3 wordt gemonteerd op alle standaard intermediateds en dankzij een geharde versterkingsplaat, krast de centrale pen niet op het tussenlichaam zoals het geval is bij traditionele systemen.
De standaard hefboom is voorzien van een verwijderbare verlenging voor nog eenvoudiger klemmen. Dezelfde verlenging kan worden gebruikt voor de FAST CLAMP3 met de korte "LC" lever die zijdelings obstructie elimineert en het buigen van box profielen vereenvoudigt.
Het KDS systeem (dubbele bracket kit) kan simultaan beide brackets sluiten via de centrale hendel vanaf de voorkant.

FAST CLAMP3

Manueel snelopnamesysteem bovenzijde met klemplaat voorzijde voor R1 gereedschap, lengte 150 mm. Max. capaciteit 1000 kN/m

DOUBLE FAST CLAMP3

Manueel snelopnamesysteem bovenzijde met klemplaten voor- en achterzijde voor R1 gereedschap, lengte 150 mm. Max. capaciteit 1000 kN/m